Futbol sala

L’Industrias no té el dia de cara a porta i ho acaba pagant (1-6)

Futbol sala.

INDUSTRIAS 1 CARTAGENA 6

INDUSTRIAS:Almagro, Corso, Sepe, Llamas, Bruno Petry –cinc inicial–, Álvarez, Borja Puerta, Uri Santos, Cardona, Bermusell, Drahovsky, Álex Verdejo i Khalid.CARTAGENA:Raúl, Mellado, Andresito, Juanpi, Solano –cinc inicial–, Marinovic, Waltinho, Jesús, Avellino, Fernández, Franklin i Lucao.GOLS:0-1 (1’) Juanpi. 1-1 (7’) Corso. 1-2 (11’) Andresito. 1-3 (17’) Waltinho. 1-4 (23’) Fernández, de penal. 1-5 (33’) Lucao. 1-6 (40’) FernándezÀRBITRES:Carreira i Martínez Torres.

Després de dues victòries i tres empats l’Industrias no ha pogut mantenir la seva bona ratxa i ha caigut al Camp del Ferro en un partit marcat per l’encert letal dels visitants, que al minut 1 ja manaven gràcies a un gol de Juanpi. Tot i el gol de Corso els de Santa Coloma han anat sempre a remolc i s’han estavellat contra el mur defensiu del Cartagena, que ha tingut també en els pals i sobretot en el porter Almagro el seu gran aliat.

En els minuts finals amb els de Javi Rodríguez abocats i amb cinc jugadors de camp a la pista el Cartagena no només se n’ha sortit sinó que ha marxat cap a casa amb una golejada a la butxaca. Tot i la derrota els catalans es mantenen entre els vuit primers.