Futbol sala

El Barça s’estrena a casa i l’Industrias salva un punt a fora

Futbol sala. Triomf blaugrana contra el Jaén i empat ‘in extremis’ dels colomencs a Còrdova

El Barça ja ha guanyat un partit de lliga com a local i, després del brillant 0-3 a la pista d’El Pozo, agafa embranzida en la classificació amb el 3-1 contra el Jaén.

Esquerdinha en el 9’ va avançar el conjunt blaugrana i Ximbinha va fer el 2-1 en el 32’, tot just 3 minuts després de l’empat dels andalusos mitjançant Mithyuê. Dyego, 3 minuts abans del final, va donar tranquil·litat al Barça tancant el marcador amb el 3-1.

Albert Cardona, quan quedaven 33 segons per acabar i atacant amb cinc homes, va fer l’empat a 2 de l’Industrias Santa Coloma a la pista del Còrdova. El conjunt andalús s’havia avançat dos cops, primer amb Jesulito en el 4’ i després amb gol de Zequi 4 minuts abans d’acabar. Tomas Drahovsky havia fet l’empat a 1. L’equip de Javi Rodríguez es rescabala, amb aquest punt, de la derrota a casa contra el Cartagena (1-6).