Handbol

El Sarrià vol tancar l’any amb un altre triomf a casa

Handbol. Rep el Burgos, contra qui va haver de jugar amb mascareta a l’octubre

“La veritat, no me’n recordava. Sí que va ser una situació que, vista amb perspectiva, era innecessària i surrealista”, reconeix Salva Puig sobre l’esperpèntica mesura del govern de Castella i Lleó que va obligar a jugar el Burgos - Sarrià de l’11 d’octubre (33-22) amb mascareta. El Bordils, dues setmanes després, ja ho feia sense (31-26), vist el ridícul de les autoritats castellanes.

“És un partit dels que anomeno de bonus; no tenim cap pressió perquè són un equip fet per estar a dalt i fins i tot per lluitar per l’ascens”, diu el tècnic vallesà, que sense baixes en l’equip vol mantenir la bona ratxa sarrianenca al seu pavelló, on el següent rival serà el Bordils, al febrer. “És molt difícil encadenar tres victòries, i els punts ens donarien la possibilitat de seguir lluitant per la cinquena plaça”, argumenta, amb les visites a l’Eivissa i a l’Adrianenc a la vista, al gener.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)