Un mur massa alt

Handbol. El Sarrià resisteix fins ben entrada la segona part contra un rival poderós i clar aspirant a l’ascens

SARRIÀ 26 BURGOS 34

SARRIÀ:Toro, Masmiquel, Pórtulas (2), Segarra (2), Martínez (1), Martí Arnau (3), Pere Arnau (4), Ballester (3), Font (1), Moreno, Rovira, Lozano (8), Gutiérrez, Torres, Teixidor (1) i Vicente (1).BURGOS:Moral, Gastón (1), González (3), Espinosa (2), Blanco (4), Rasero, Gómez (4), García, Ramos, López, Rodríguez (4), Huix (2), Torres (7), Tamayo (1), Curtis (3) i Mijuskovic (1).PARCIALS:2-1, 4-4, 8-6, 9-9, 10-11, 13-14; 15-17, 20-21, 21-24, 22-27, 25-31 i 26-34.ÀRBITRES:Oyarzun i Zaragueta. Van excloure Ballester i Rovira, del Sarrià, i Ramos (2) i López, del Burgos.

La UE Sarrià va caure contra el Burgos, un dels favorits a l’ascens, en un partit que es va trencar en la segona part després d’uns primers 45 minuts de gran igualtat. Els gironins, sense David Mariscal, va fer un inici fulgurant (8-5) amb protagonisme per a Moreno, que va aturar dos penals, contra un rival farcit de jugadors internacionals i amb experiència a l’Asobal.

El montenegrí Mijuskovic, sota els pals, també va fer valer la seva qualitat però tot i la bateria de llançadors de l’equip castellà, entre els quals l’exlateral del Bordils Dalmau Huix, l’equip de Salva Puig va resistir en el primer temps (14-15) i en el segon de la mà de Guillem Lozano, Pere Arnau i Ballester fins que un parcial de 0-5 va acabar decidint el duel (21-27) tot i que els jugadors de casa van continuar jugant amb orgull i fins i tot van arriscar amb una doble mixta per mirar de posar entrebancs al Burgos.

Tot i la pressió defensiva del Sarrià el Burgos va mantenir la calma i no va patir per conservar la diferència. Lozano (8 gols) va ser el màxim golejador del Sarrià i Torres (7), el de l’equip de Burgos.