Tennis taula

Definits els grups de les superdivisions amb els catalans repartits

El Borges i el CER estan en grups diferents en la màxima categoria masculina i en la femenina el Balaguer està en el grup 1 i el Vic i el Reus Ganxets en el 2

Els grups de les superdivisions masculina i femenina ja s’han definit i els cinc equips catalans han quedat repartits. En la màxima categoria masculina hi ha dos grups de set equips i el CER l’Escala jugarà en el grup 1, mentre que l’Asisa Borges Vall ho farà en el 2. En la categoria femenina són dos grups de sis equips el Girbau Vic i el Reus Ganxets Miró estaran plegats en el 2 i el Balaguer Piera Ecoceramica jugarà en el grup 1.

Les màximes categories estatals està previst que s’iniciïn el 13 de març i es disputi una lliga a dobles volta. Hi hauran sis jornades en regim de concentracions. Els tres primers de cada grup jugaran el play-off pel títol, els últims baixaran directament i en nois el cinquè i el sisè, i en noies el quart i el cinquè, disputaran el play-off de descens.

El grup 1 de la superdivisió masculina on jugarà el CER l’Escala el completaran el Priego, campió de l’última lliga, el Vincios, l’Alacant, el Múrcia, el Leka Enea, i el Burgos. En el grup 2 jugaran l’Asisa Borges Vall, el Leganés, l’Arteal, el Covirán, l’Híspalis, el San Sebastian de los Reyes i el Pontevedra. En la categoria femenina el Balaguer Piera Ecoceramica compartirà grup amb el campió de l’última lliga inacabada, l’UCAM Cartagena, l’Alacant, el Santa Eulària, l’Híspalis i el Vidrio Service. En el 2 el Girbau Vic i el Reus Ganxets Miró jugaran contra el Rivas, el Jaén, el Leka Enea i el Linares.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)