Handbol

Dika Mem s’afegeix a la llista de baixes pel partit del Barça a Veszprém

A més del lateral francès, també estan lesionats N’Guessan i Janc. Per contra, Pálmarsson i Cindric ja han rebut l’alta mèdica

El lateral francès del Barça Dika Mem, amb un esquinç al turmell dret, se suma a les baixes de Janc i N’Guessan i demà tampoc jugarà contra el Veszprém (20.45 h per Esport 3) en la represa de la lliga de campions després del mundial d’Egipte. El tècnic blaugrana Xavi Pascual tampoc podrà desplaçar-se a la ciutat hongaresa per motius personals i serà el segon entrenador Fernando Barbeito l’encarregat de dirigir l’equip. Les bones notícies són que Pálmarsson i Cindric ja tenen l’alta mèdica i ja estan recuperats de les seves respectives lesions.

D’altra banda, Kevin Möller, flamant campió mundial amb Dinamarca, ja s’ha incorporat als entrenaments d’aquest matí al pavelló d’handbol de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. S’espera que Haniel Langaro s’incorpori directament a Hongria provinent del Brasil i completarà la convocatòria el lateral dret del filial David Roca.

LA DADA

El tècnic Xavi Pascual tampoc no viatjarà a Hongria per motius personals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)