Tennis

Djojkovic debutarà contra Chardy i Nadal davant de Djere a Austràlia

El serbi Novak Djokovic (1), que defensa el títol, debutarà contra el veterà francès Jeremy Chardy en l’obert d’Austràlia. El vuit cops campió té en el seu cantó del quadre al temible austríac Dominic Thiem (3), finalista l’any passat, que seria el seu rival en semifinals si tots dos fan els deures. Rafa Nadal (2), per la seva banda, jugarà el seu primer partit contra el serbi Laslo Djere i té com a principal cap de sèrie per la part de baix del quadre al rus Daniïl Medvédev (3), un altre jugador de molta qualitat. El mataroní Albert Ramos (46è de l’ATP), l’únic català en el quadre masculí individual, debutarà contra el nord-americà Taylor Fritz (27), un rival prou dur.

Els hipotètics vuitens de final en base al rànquing serien: Novak Djokovic (1) - Milos Raonic (14); Gael Monfils (10) - Alexander Zverev (6); Dominic Thiem (3) - Pablo Carreño (15); Denis Shapovalov (11)- Diego Schwartzman (8); Andrei Rublev (7) - Roberto Bautista (12); David Goffin (13)-Daniïl Medvedev (4); Stéfanos Tsitsipas (5) - Matteo Berrettini (9) i Fabio Fognini (16) - Rafael Nadal (2).

En noies, la tennista de Begur Paula Badosa (67a) s’enfrontarà a la russa Liudmila Samsonova (127a), jugadora procedent de la prèvia, després d’haver estat 21 dies confinada. Si venç, podria enfrontar-se en el segon partit ni més ni menys que a Garbiñe Muguruza, la finalista de l’any passat contra la campiona Sofia Kenin. Muguruza debutarà contra la russa i repescada de la prèvia Margarita Gasparyan. Kenin (4) jugarà davant de l’australiana i convidada Maddison Inglis, mentre que la veterana Serena Williams arrencarà contra l’alemanya Laura Siegemund. El seu objectiu es trencar el malefici i obtenir el seu 24è títol de Grand Slam. La palafrugellenca Aliona Bolsova (103a), per la seva banda, tindrà un debut complicat davant de la nord-americana Jennifer Brady (22).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)