Tennis

Espanya perd contra Itàlia (3-0) en la semifinal de la copa ATP

Carreño i Bautista han estat derrotats en els individuals i el doble no s’ha disputat

Espanya s’ha acomiadat de la copa ATP al perdre clarament en la semifinal contra Itàlia per 3-0. L’asturià Pablo Carreño i el castellonenc Roberto Bautista han sigut derrotats en els dos individuals, i amb l’eliminatòria perduda ja no s’ha disputat el doble.

Pablo Carreño ha perdut per primera vegada en la seva carrera contra l’italià Fabio Fognini per 6-2, 1-6 i 6-4 en un partit amb alternatives . En el segon individual Roberto Bautista mai ha trobat el seu ritme en el partit i ha caigut per 6-3 i 7-5 contra Matteo Berrettini. Després del primer set el castellonenc ha rebut atenció mèdica per problemes físics. Els tres jugadors de l’equip estatal han partit molèsties físiques al llarg del torneig i Rafael Nadal ni tant sols va poder disputar cap partit. Amb el 2-0 en el marcador el partit de dobles que havia de jugar el barceloní Marcel Granollers no s’ha disputat.

L’equip italià jugarà la final de la copa ATP contra Rússia que ha guanyat l’altre semifinal contra Alemanya per 2-1, remuntant en els dos individuals. Andrey Rublev ha derrotat Jan-Lennard Struff per 3-6, 6-1 i 6-2, mentre que Daniil Medvedev s’ha imposat a Alexander Zverev per 3-6, 6-3 i 7-5. El doble ja era intranscendent i Krawietz i Struff han guanyat Donskoy i Karatsev per 6-3 i 7-6 (2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)