Una gran rivalitat en suspensió

Handbol. Primer empat entre el Sarrià i el Bordils a plata, amb dos gols de Lozano en l’últim minut després que els locals manessin (10-6 i 19-15) i els visitants arribessin 22-24 a dos i mig del final

Sarrià 24 Bordils 24

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Masmiquel, Pórtulas, Segarra (1), Toro, Martínez, Martí Arnau (3), Pere Arnau (5), Ballester, Font (1), Mariscal (1), Moreno, Rovira, Lozano (10), Torres (1), Teixidor i Vicente (2).CLUB HANDBOL BORDILS:Mach, Carles Pou, Xicu Reixach (2), Márquez, Palahí (9), Masó (1), Ferran Pou (1), Oliver, Moreno (2), Montes (2), Batlle, Bañeras (1), Rodoreda, Pep Reixach (4), Ferrer (2) i Montemayor.PARCIALS:3-1, 5-5, 9-6, 11-9, 11-11, 13-12; 16-14, 19-15, 20-18, 20-20, 21-22 i 24-24.ÀRBITRES:Sergio Gutiérrez López i Sergio Martínez Miron. Exclusions a Martí Arnau i Ballester (2) i a Márquez (2), Palahí, Ferran Pou (2), Pep Reixach i Ferrer. Segarra desqualificat.

El tercer derbi del Gironès a plata és el de l’empat, després de dues victòries visitants en cada un dels pavellons. Com a Bordils, sense públic. I amb un darrer minut en què la gran rivalitat es va apoderar d’un desenllaç de bojos: el Bordils guanyava de dos (22-24) amb el gol de penal de Pep Reixach, després que Roc Segarra fos desqualificat per l’acció en què Ignasi Moreno va acabar a terra a dos minuts i mig. Tot un món.

Lozano es va erigir en l’heroi, fent el 23-24 de penal –vuitè gol en la segona meitat, sense error als set metres, com Reixach– amb exclusió a Ferrer. I Palahí estava a punt de ser-ho, quan va pispar una pilota en defensa a Martí Arnau a mig minut i 23-24. Però la pressió del Sarrià a la desesperada impedia als visitants passar a camp ofensiu i, després de recuperació, Lozano va fer l’empat a set segons. Temps suficient perquè Palahí rebés falta i, amb la tanca sarrianenca al davant i el rellotge a zero, tingués la impossible.

El Sarrià, que no jugava des de mitjan desembre, va començar fort (3-1 Pere Arnau) i el Bordils havia d’esperar l’aparició de Palahí (5-5) abans del primer intercanvi contundent: 3-0 i màxima local (10-6, Lozano) i 0-4 per empatar a 11 (Xicu Reixach).

Guillem Lozano va liderar la represa amb 4 dels 7 primers gols sarrianencs (20-17), amb el Bordils sobrevivint a les exclusions i els porters apujant el llistó a cada costat. Torres havia igualat la màxima (19-15) però els visitants trobaven els extrems (19-17) i, després, entre Palahí (20-21), Bañeras (22-23) i Pep van deixar el 22-24 amb la gran rivalitat en suspensió i una grada que, amb l’afició veient-ho en directe, no hauria resistit la tensió del darrer minut.

Queda la sensació de punt guanyat. És el tercer derbi i tots tres s’han decidit al final; llàstima que fos sense l’afició