Ciclisme

Billaud i Fischer, els més forts en l’inici de l’Scott Marathon Cup

S’imposen en la contrarellotge inaugural del circuit internacional de BTT a Sant Joan de Mediona

El francès Pierre Billaud (VC Herbretais), excampió del seu país de marató, i l’andalusa Natalia Fischer (Scott Fischer) s’han imposat aquest matí en la primera prova de l’Scott Marathon Cup 2021, una contrarellotge molt exigent de 44 quilòmetres a Sant Joan de Mediona.

El traçat de la prova ha estot tot un trencacames amb pujades curtes i dures, combinades amb llargues baixades tècniques. Abans de la prova reina s’ha disputat una contrarellotge curta (22 km) amb victòries de la danesa Malene Degn (KMC-Orbea) i Pau Viladelbosch (Terbikes-Baix Ter).

A partir d’aquí, s’obria la disputa entre els ciclistes participants de la prova llarga. Billaud ha estat el més sòlid mantenint el ritme i parant el cronòmetre a 1h51:35.A menys de dos minuts, José Dias i Hans Becking han completat el podi, amb una diferència mínima.

En categoria femenina, Natalia Fischer (Scott Fischer) no ha tingut rival i ha deixat molt enere Silvia Roura (BMC TBelles by Kala) i Arantxa Salvadó (Gobik Factory Team).

La propera cita, l’11 d’abril, tindrà lloc a Cambrils amb un recorregut en línia de 60 km i més de 1.400 m de desnivell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)