El Granollers imposa el seu ritme al Port Sagunt (35-22) i escala fins al quart lloc de l’Asobal

El Fraikin BM Granollers ha superat amb molta suficiència el Port Sagunt (35-22), en el partit pendent de la novena jornada, i ja ha escalat fins a la quarta posició de la lliga Asobal.

L’inici local ha estat elèctric, amb un parcial de 4-0 en 3 minuts i mig que ha forçat a esgotar el primer temps mort al tècnic visitant, Vicent Enric Nogués. El Port Sagunt ha aturat momentàniament el cop (5-3), però el conjunt vallesà ha tornat a recuperar pilotes, a sortir en ràpids contraatacs i ha ampliat la renda fins als 6 gols (10-4). De fet, el partit fluctuava entre ritme lent, mastegant els atacs dels veterans jugadors valencians, i les embranzides dels vallesans. En un últim rampell abans del descans, el Granollers ha aconseguit anotar un parcial de 3-0 que l’ha permès segellar el primer acte amb un contundent 16-10.

El ritme granollerí s’ha acabat imposant en els primers minuts després de la represa. Liderats pels joves Pol Valera i Jan Gurri, el conjunt d’Antonio Rama ha fet una altra estrebada i el resultat s’ha disparat fins als 10 gols (22-12). Nogués ha demanat una altre temps mort, però la dinàmica no ha variat. El Port Sagunt no tenia idees davant la bona defensa i les aturades de Guàrdia a la porteria granollerina. En atac continuava la velocitat de creuer local. La diferència era prou clara i Antonio Rama ha pogut dosificar als seus jugadors. Així, ha pogut donar minuts de joc al jove central de 17 anys Gerard Domingo, que ha fet el seu debut a l’Asobal. El joc ha estat coral i els màxims golejadors del Granollers han estat Adrià Martínez, Pol Valera i Álex Márquez, tots tres amb cinc.