Tennis

Nadal venç Fognini sense cedir cap set i jugarà els quarts d’Austràlia contra Tsitsipas

Rafa Nadal (2) ha demostrat amb serveis per damunt dels 200 quilòmetres per hora que les molèsties a l’esquena semblen oblidades i ha esborrat l’italià Fabio Fognini (16) en els vuitens de final de l’obert d’Austràlia per 6-3, 6-4 i 6-2 en només dues hores i 16 minuts. El balear ha estat netament superior davant del rival fins ara de més entitat i que l’havia derrotat quatre vegades en els setze duels precedents. Nadal es planta per tretzena vegada quarts del torneig –només superat per Roger Feder (15) i per John Newcombe (14)– i per sisena sense haver cedit ni un sol set. El seu rival serà el temible grec Stéfanos Tsitsipas (5), que a més arriba a la cita més descansat perquè ha passat sense jugar per retirada de l’italià Matteo Berrettini (9) per una lesió abdominal. Els altres quarts de final configurats han donat com a resultat un derbi rus d’alt voltatge entre Daniïl Medvédev (4) i Andrei Rublev (7). Medvédev s’ha desfet del sorprenent nord-americà Mackenzie McDonald (192è de l’ATP) per 6-4, 6-2 i 6-3, mentre que Rublev ha superat el noruec Casper Ruud (24) per 6-2, 7-6 (3) i retirada.

En noies, l’australiana Ashleigh Barty (1) ha guanyat la nord-americana Shelby Rogers per 6-3 i 6-4 i se les haurà amb la txeca Karolina Muchova (25), botxina de la belga Elise Mertens (18) per 7-6 (5) i 7-5. Jessica Pegula, per la seva banda, ha fet saltar la banca davant de la ucraïnesa Elina Svitolina (5); 6-3, 3-6 i 6-3. Posarà a prova en quarts la seva potent dreta contra la nord-americana Jennifer Brady (22), que ha eliminat la croata Donna Vekic (28) per 6-1 i 7-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)