Més esport

HANDBOL

1a ESTATAL

El porter Younes deixa el Vendrell

El substituirà el jove Lennard (Riudoms) i aquest serà l'únic canvi en la plantilla

L'objectiu del conjunt de Moragas en el debut a la categoria estatal serà mantenir-se

El porter marroquí Younes no continuarà al Vendrell la temporada vinent i el club ha arribat a un acord amb el jove porter de 21 anys del Riudoms Lennard. Younes, internacional amb el Marroc en les categories inferiors que ha disputat les dues últimes temporades amb els penedesencs, va ser una peça clau en el darrer exercici i va comunicar a la directiva tot just finalitzar la fase d'ascens que no continuaria. El porter va tenir molts problemes a causa d'una lesió al lligament encreuat d'un genoll i va estar a punt de no poder disputar la fase d'ascens. El Vendrell ha tingut dos estrangers en el darrer exercici, Younes i Davor, i en la primera estatal la normativa només li permetrà tenir-ne un. De fet, en la fase, el tècnic Miquel Moragas ja va haver de descartar el balcànic Davor. L'equip, que afrontarà per primer cop la primera estatal, començarà la pretemporada pels volts del 23 d'agost, una data que variarà en funció de quan comenci el campionat –el sorteig es farà el dia 14.

«El nostre objectiu és mantenir-nos»

«El nostre objectiu és mantenir-nos i per fer-ho volem acabar la primera volta en la zona mitjana. Intentarem estar molt forts de bon començament, tot i que decidirem la intensitat exacta quan sapiguem el calendari. Crec que tenim una plantilla suficientment gran i equilibrada per aconseguir-ho», assenyala Moragas, que explica que no es poden reforçar més perquè a la plantilla ningú no cobra i portar jugadors de la zona de Barcelona té un cost elevat de desplaçament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)