Hoquei sobre gel

Doble duel Puigcerdà-Txuri Urdin en les semifinals de les lligues estatals

En la lliga masculina el Barça, primer de la fase regular, s’enfrontarà al Jaca

Les lligues estatals masculina i femenina ja tenen definides les seves semifinals, i destaca el doble duel que hi haurà entre el CG Puigcerdà i el CHH Txuri Urdin. En la competició masculina el Barça Hockey Gel ha finalitzat en la primera posició de la fase regular tot i que encara ha de jugar un partit. Els blaugrana jugaran la semifinal contra el quart que és el CH Jaca. El conjunt aragonès ha sigut l’últim conjunt en classificar-se al derrotar en aquesta jornada per 5-0 al SAD Majadahonda. L’altre semifinal enfrontarà al CG Puigcerdà, el segon, i al CHH Txuri Urdin que ha acabat tercer. Els blaugrana i el ceretans tenen a favor el factor pista. Les semifinals es jugaran el 6, el 20 i el 21 de març.

En la lliga femenina el CG Puigcerdà ha guanyat per 2-6 el CH Jaca, amb quatre gols d’Ainhoa Merino, i encara aspira a finalitzar en la segona posició de la fase regular. En la darrera jornada del 27 de febrer visita el SAD Majadahonda, el lider. Les ceretanes ja coneixen el seu rival en la semifinal, i jugaran contra el CHH Txuri Urdin. Depenent dels seu últim partits acabaran segones o terceres jugaran a casa o a fora els dos partits de la semifinal el 6 i 7 de març. L’altre semifinal enfrontarà al SAD Majadahonda i al Quimeras Valdemoro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)