El Terrassa reacciona en l’últim quart i acaba amb la resistència del Mediterrani (11-8)

El parcial del conjunt de Dídac Cobacho en els últims 8 minuts ha estat demolidor (6-1)

Un parcial de 6-1 a l’últim quart ha rubricat la victòria del CN Terrassa contra el CE Mediterrani (11-8) i ha segellat el seu accés a les semifinals del torneig de copa, que es disputa a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu. L’equip de Jahzeel Martínez, tot i les importants baixes, ha tingut una millor posada en escena, però en el tram final ha patit una davallada física i no ha sabut respondre a la reacció fulminant del conjunt de Dídac Cobacho. El rival del CN Terrassa en les semifinals serà el vencedor del duel entre el CN Sant Andreu i el CN Barcelona, que es juga a les 18.30 h.

Amb ritme de competició europea, l’equip de Sants ha colpejat primer. Les sortides al contraatac han sorprès al conjunt egarenc i Àxel Corres, Guillem Frigola, després d’un rebot, Javier Gorria i Álvaro García han segellat un primer parcial favorable de 2-4. Les primeres dianes del CN Terrassa han estat de Víctor Gutiérrez des de la boia i Sergio Prieto en superioritat. El CN Terrassa ha perdut Òscar Carrillo en la primera acció de partit perquè ha patit un cop a la cella i li han hagut d’anar posar punts de sutura fora de la instal·lació. Les diferències s’han mantingut en el segon quart. Víctor Alegre ha superat el jove Jorge Ortega en un llançament al pal curt, peró Álvaro Garcia ha replicat amb una canonada en superioritat (3-5).

El CN Terrassa ha reaccionat després de la represa gràcies a Rubèn de Lera, que en un xut amb superioritat i en una acció individual ha restablert l’equilibri. El Medi, però, ha tornat a prendre la iniciativa amb un gol de Marc Roca, després d’aprofitar un rebot, i de Guillem Garcia, en una jugada d’home de més, i ha arribat a l’últim quart amb dos gols de renda (5-7). La reacció del CN Terrassa en els últims 8 minuts ha estat demolidora. Tot el que no li havia sortit al conjunt vallesà en els tres primers quarts li ha entrat en l’últim i amb un contundent parcial de 6-1 ha capgirat totalment el guió i ha sentenciat el seu accés a les semifinals. Víctor Gutiérrez, per partida doble, Víctor Alegre, Jordi Chico, Alberto Barroso i Rubèn de Lera han segellat la victòria pel Terrassa, mentre que Álvaro Garcia ha fet l’últim dels de Sants amb el marcador pràcticament a zero.