El Fraikin Granollers ha de picar pedra per guanyar el Sinfin (23-27)

Els vallesans han arribat a perdre de cinc gols i fins els darrers deu minuts no s’han imposat als de Santander

El Fraikin Granollers ha treballat molt per guanyar a la pista del Sinfin per 23-27 en un partit on ha arribat a perdre de cinc gols. Els vallesans s’han retrobat amb la victòria després de dues derrotes consecutives. En els darrers deu minuts el Granollers ha pogut posar-se per davant i assegurar dos punts molt importants. Antonio Garcia ha anotat 11 gols pel Fraikin.

Els vallesans han marcat el primer gol, però s’han vist superats pels càntabres que ràpidament s’han distanciat en el marcador i s’han situat amb cinc gols de marge (8-3) en el minut 9. El Granollers s’ha recuperat poc a poc i ha anat entrant en el partit gràcies als gols d’Antonio Garcia –sis en el primer temps–; i a les aturades de Marc Guàrdia. En el minut 21 els vallesans s’han situat a només un gol (10-9) i després han disposat d’alguns atacs per empatar, però no ho han aconseguit i s’ha arribat al descans amb un 14-12.

En la segona meitat el Sinfin s’ha mantingut per davant fins que en el minut 44 els vallesans han aconseguit empatat (19-19). Quatre minuts després s’han posat per davant (20-21) i a partir d’aquí els homes d’Antonio Rama han controlat el partit i poc a poc s’han anat distanciat fins assegurar una important victòria per 23-27.