Tennis

Rafa Nadal confirma la participació en el Barcelona Open Banc Sabadell

Es disputarà a les instal·lacions del RCT Barcelona del 17 al 25 d’abril

Rafa Nadal ha confirmat la seva participació en el pròxim Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Comte de Godó, que es disputarà del 17 al 25 d’abril a les instal·lacions del RCT Barcelona. El tennista mallorquí, que ja està preparant la gira de terra batuda, ocupa actualment la tercera posició del rànquing ATP i continua sent el gran referent d’aquesta superfície després de guanyar l’últim Roland Garros disputat el setembre de 2020. El de Manacor és la principal figura del cartell del torneig, que demà es presenta oficialment al Palauet Albéniz i on es donaran a conèixer altres noms destacats del quadre. Campió en onze ocasions, el millor tennista espanyol de la història tractarà de recuperar un títol que en 2019 se’l va emportar l’austríac Dominic Thiem. Durant la presentació també s’indicarà les mesures que s’han pres per adaptar el torneig a les circumstàncies sanitàries actuals.

David Ferrer, director esportiu del torneig, es mostra molt il·lusionat amb la participació del seu amic i antic rival. “La presència de Rafa a Barcelona és molt important per al torneig i ho serà encara més després de la cancel·lació de l’edició de l’any passat”, destaca. “El que ha fet Nadal al llarg de la seva carrera és una cosa molt bèstia i única. Cal explicar a tots els aficionats que el que hem vist amb aquest jugador no es tornarà a repetir”, assegura l’extennista de Xàbia. I afegeix: “Rafa és una llegenda d’aquest esport i cal gaudir-li mentre poguem.”

El Barcelona Open Banc Sabadell és sinònim d’espectacle i de bon tennis. Al llarg dels seus 68 anys d’història han passat per les seves pistes les millors raquetes del món i la tradició d’un club com el RCTB-1899 ha permès descobrir joves talents que s’han convertit en tennistes de primer nivell. En els últims anys, el torneig va servir per descobrir a jugadors com el rus Daniil Medvedev o el grec Stefanos Tsitsipas, que van protagonitzar les finals en 2019 i 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)