Ciclisme

Gómez i Figueras, primers líders

Ciclisme. El bolivià i la gironina triomfen en la primera cita de l’Open Girona de BTT a Castell d’Aro

El bolivià Ever Alejandro Gómez (RR Bikers Club) i la gironina Txell Figueras (MMR Factory Racing) són els primers líders en la categoria elit de l’Open Girona BTT-Càrniques Celrà 2021 després d’imposar-se diumenge en la cita inicial disputada a Castell d’Aro. Aquesta temporada l’Open tindrà quatre proves.

La prova inaugural, organitzada pel CC Platja d’Aro, va tenir més de 250 inscrits. El recorregut del circuit era de 7,8 km, que els ciclistes van haver de completar entre dues i cinc vegades segons la categoria. Gómez, tot un especialista en les proves de marató, va ser molt superior als seus rivals. Gerard Blanc (Vilajuïga) va arribar a 1:22 i Mario Sinués (TBikes) va guanyar l’esprint pel tercer lloc. En la prova femenina Laura Terradas i Jordina Muntadas van acompanyar Figueras al podi.

Uns altres 215 participants ja havien pres part a primera hora del matí en les proves de la Kids Cup per les categories des de prebenjamí fins a infantil en curses d’entre 2 i 6 km. La prova es va fer amb la implantació dels nous protocols de protecció contra la Covid-19. Això va provocar alguns retards a causa també de l’alta participació. La pròxima cita serà a la Jonquera.