Futbol sala

El Barça es classifica per la semifinal de la copa d’Espanya en els penals

Feixas atura la cinquena pena màxima en la seva única acció del partit i elimina El Pozo (3-3 i 4-3)

El Barça s’ha classificat per la semifinal de la copa d’Espanya en els penals i ha eliminat en els quarts de final El Pozo (3-3 i 4-3) en un partit disputat i emocionant. El segon porter blaugrana Miquel Feixas ha aturat el cinquè penal en la seva única acció del partit, i ha donat la classificació. El rival del Barça serà el Llevant que ha derrotat el Saragossa per 2-1 en l’anterior quart de final.

El partit s’ha posat de cara pel Barça molt aviat, ja que ha marcat als 26 segons de joc quan un refús de la defensa ha tocat a Dyego i ha entrat a la porteria. L’alegria ha durat poc i els murcians han empatat després d’una gran jugada de Fernando. En el minut 8 el porter dels murcians Juanjo ha desviat la pilota amb la ma fora de l’àrea i ha sigut expulsat després de consultar el VAR. La jugada d’estratègia en la sacada de la falta ha permès a Ferrão marcar el 2-1. En els següents minuts els blaugrana han tingut clares ocasions per ampliar la seva avantatge però el segon porter Espildola ha fet tres aturades de mèrit. A quatre minuts del descans en un corner ha empatat Garcia, i amb el 2-2 s’ha arribat al descans.

Ferrão ha fet el seu segon gol (3-2), a la mitja volta en l’inici de la segona part i dos minuts després els murcians han reclamat un penal a l’àrea del Barça, s’ha consultat el VAR i els àrbitres no l’han donat. El Barça ha tingut ocasions però no ha sentenciar i a tres minuts del final El Pozo ha tret el porter jugador i en la primera jugada Marcel ha empatat (3-3). Dídac ha fet una gran aturada mantenint l’empat, els murcians han tornat a atacar de cinc, i el Barça també ho ha fet a un minut de la fi, però el resultat no ha variat i s’ha arribat als penals. Dídac ha aturat el primer i el barça ha anat per davant, però en el cinquè Dyego ha xutat al pal (4-3). En el cinquè i últim ha entrat Feixas que no havia jugat cap minut i ha aturat el xut de Valerio i ha classificat al Barça.