Futbol sala

A la semifinal en els penals

Futbol sala. El Barça elimina El Pozo amb una aturada de Feixas en la darrera pena màxima. Buscarà una plaça per a la final contra el Llevant

Barça 3 (4) El Pozo Múrcia 3 (3)

BARÇA:Dídac, Marcenio, Dyego, Matheus i Ximbinha –equip inicial–, Daniel, Adolfo, Aicardo, Ferrão, Coelho, Joselito, Povill i Feixas (p.s.).EL POZO MÚRIA COSTA CÁLIDA:Juanjo, Dario, Fernando, Santos i Paradynski –equip inicial–; Garcia, Pacheco, Valerio, Marcel, Salas, Santana, Matteus, Miguelin, Ismael i Espindola (p.s.).GOLS:1-0 (1’) Dyego. 1-1 (3’) Fernando. 2-1 (8’) Ferrão. 2-2 (16’) Garcia. 3-2 (23’) Ferrão. 3-3 (38’) Marcel. Penals: Ferrão 1-0, Daniel n2-0, Pacheco 2-1, Matheus 3-1, Fernando 3-2, Marcenio 4-2, Marcel 4-3.ÀRBITRES:A. Felipe i D. Urdanoz. targeta vermella al porter Juanjo d’El Pozo Múrcia. Van mostrar targetes grogues a Ferrão, Daniel, Duego i Adolfo, del Barça, i a Santana i Salas d’El Pozo Múrcia.

Una aturada del segon porter Miquel Feixas, que no havia jugat ni un minut, en l’últim penal va classificar el Barça per a la semifinal de la copa d’Espanya. Els blaugrana van eliminar El Pozo Múrcia després del 3-3 en el temps reglamentari i el 4-3 en els penals. L’últim quart de final de la competició va ser disputat i emocionant, i tots dos equips van poder continuar endavant. El Barça es jugarà el seu pas en la final contra el Llevant, que va deixar fora de competició el Saragossa per un ajustat 2-1. El duel serà avui a les 21 h.

Els blaugrana es van avançar en el marcador al cap de 26 segons de partit, però l’alegria va durar poc, i en el minut 3 els murcians van empatar. En el minut 8 hi va haver una jugada clau, amb l’expulsió del porter d’El Pozo per haver tocat la pilota amb la mà fora de l’àrea, i en la sacada de falta Ferrão va fer el 2-1. El Barça va tenir ocasions per ampliar l’avantatge, però va perdonar i va arribar al descans amb un 2-2.

En els primers minuts de la represa, Ferrão va fer el seu segon gol (3-2). El partit va guanyar en intensitat i en ocasions per a tots dos equips. A dos minuts del final, El Pozo va empatar en la primera jugada en què va treure el porter-jugador, i es va arribar als penals. Dídac va aturar el primer i el Barça va anar a davant, però en el cinquè Dyego va xutar al pal (4-3). Va sortir Feixas, va aturar el darrer i va classificar el Barça.