Handbol

El Bordils no reacciona (34-25) i ja és el cuer

L’equip encaixa una contundent derrota a la pista del Trapagaran que complica el seu futur

El Bordils ha cedit a la pista del seu rival més directe per la permanència, el Trapagaran de Barakaldo, i és el nou cuer del grup de la permanència de la divisió de plata. Els bordilencs només han resistit el ritme dels locals en els primers minuts, però s’ha acabat estavellat contra la defensa i el porter local, impecable en els llançaments des dels extrems. La primera part, a més, ha acabat amb un gol sobre la botzina que ha fet mal a la ja tocada moral dels jugadors de Pau Campos (19-10). A la segona part l’equip ha completat una tímida reacció (28-21) amb bones aturades d’Adrià Batlle però els locals s’han refet i amb un joc elèctric han completat la feina.

Palahí, encara tocat, no ha pogut fer reaccionar l’equip i el partit ha acabat amb un gran ensurt per a Gerard Parals, que ha rebut una forta plantofada d’un rival quan tot ja estava decidit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)