Atletisme

Raquel González, Mar Juárez i Paul McGrath, preseleccionats per a l’europeu de marxa per equips

Es disputarà el 16 de maig a la població txeca de Podebrady

La mataronina Raquel González (FC Barcelona) lidera la representació catalana en la preselecció espanyola pel campionat d’Europa de marxa per equips, que es disputarà el 16 de maig a la població txeca de Podebrady. La marxadora blaugrana, tercera en la classificació individual de 20 km fa dos anys a Alytus (Lituània) i campiona per equips, defensarà el títol del combinat espanyol amb la campiona i recordista estatal Maria Pérez, Laura García Caro i Julia Takacs.

També han estat preseleccionats Mar Juárez (Avinent Manresa) en els 35 km, que per primera vegada forma part del programa de la competició, i Paul McGrath (Cornellà Atlètic) en els 10 km marxa sub-20. De moment, Jesús Ángel García Bragado (Tajamar) no ha estat convocat, tot i que la direcció esportiva es reserva la possibilitat de preseleccionar un quart integrant en l’equip dels 50 km marxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)