Futbol sala

El Barça pateix per superar el Còrdova (1-0)

Adolfo (17’), en una jugada d’estratègia, ha marcat l’únic gol al Palau Blaugrana

Molt justet de forces, el Barça ha superat per la mínima el Còrdova (1-0) en el partit posposat de la vint-i-unena jornada i escala momentàniament fins a la quarta posició de lliga. Després de la desfeta de la final de copa, l’equip blaugrana ha complert l’expedient abans d’afrontar el derbi català, diumenge vinent al flamant Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet.

L’equip blaugrana ha resolt el primer temps amb un únic gol d’Adolfo (17’), que tot sol en el segon pal ha culminat una jugada d’estratègia. Joselito ha servit el córner perquè Ximbinha assistís al jugador de Santa Coloma, que només ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la xarxa. Els d’Andreu Plaza tenien el control, però tocats per la patacada en la final de copa els ha faltat confiança i un pèl d’energia per trobar la porteria rival. La bona notícia pel bàndol blaugrana ha estat la reaparició d’Esquerdinha, baixa en els últims partits després d’haver patit la Covid-19, tot i ser asimptomàtic. Conscient del desgast físic i mental de l’últim cap de setmana al WiZink Center de Madrid, el tècnic gironí ha donat descans a Ferrao i Marcenio, fora de la convocatòria amb alguns problemes físics, i Dyego, i durant el partit ha fet rotacions contínues.

Amb el resultat ajustat, el Còrdova ha anat guanyant amb confiança. Ha fet un pas endavant després de la represa i ha provocat que Miquel Feixas, el porter titular avui, hagués de fer algunes intervencions de mèrit. L’oportunitat més clara ha estat un xut de Saura al travesser (33’). El Barça també ha tingut possibilitats per marcar, però no ho ha fet i ha acabat patint en els últims tres minuts, quan el conjunt andalús s’ha jugat la carta del porter jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)