Ciclisme

Vilajuïga obre dilluns la copa Catalunya BTT Infantil

El calendari, amb 12 proves, no va començar a El Vendrell al març per les restriccions de mobilitat

La copa Catalunya BTT Infantil comença aquest dilluns de Pasqua a Vilajuïga, després que la cita inaugural a El Vendrell no es pogués dur a terme per les restriccions de mobilitat –s’ha de fer el 17 de juliol. El calendari té 12 proves i la següent serà el 10 d’abril a Almacelles (Segrià).

“Poder arrancar amb un calendari complet fa il·lusió i tenim moltes ganes de poder veure a tota aquesta promoció. És una alegria i esperem poder fer tota la temporada, recuperant la competició dels més petits. Estem molt contents que els organitzadors segueixen apostant per aquestes curses: cal agrair-los l’esforç, perquè estem en moments d’incertesa i aquesta empenta és d’agrair” diu Anna Villar, la responsable de la comissió de BTT de la Federació Catalana de Ciclisme.

La prova de Vilajuïga té dos circuits, de 700 i 1.100 metres i hi corren prebenjamins, benjamins, alevins i infantils. Sant Gregori el 2 de maig, Fornells de la Selva el 13 de juny i el 26 de setembre en el marc de la Sea Otter Europe a Girona, en la que serà la prova que tanqui la copa Catalunya, són les altres cites a la demarcació gironina.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)