Futbol sala

L’Industrias i el Barça reestrenen el pavelló Nou

Futbol sala. L’equip colomenc torna a casa (12.30 h) dos anys després

L’Industrias viurà una jornada especial en la lliga amb la inauguració, avui (12.30 h, Esport 3), del remodelat pavelló Nou de la ciutat en el gran derbi català contra el Barça, corresponent a la 26a jornada de la lliga. Esportivament és un partit també d’alt voltatge, ja que els colomencs són l’últim equip que va guanyar el Barça en la lliga i també el van eliminar en la copa del Rei. Amb tot, els de Javi Rodríguez tenen difícil accedir al play-off i tampoc tenen garantida la permanència. Estan obligats, doncs, a tombar el gegant blaugrana, que des de la derrota en la lliga contra els colomencs ha sumat 12 victòries i 5 empats.

Els últims dos anys, mentre han durat les obres, l’Industrias ha jugat a l’Olímpic de Badalona i al Camp del Ferro. Si hi ha un jugador que viurà el partit amb una motivació especial és el colomenc Adolfo (Barça), que viu a cinc minuts del recinte. “Em vaig fer com a futbolista al pavelló Nou i em fa molta il·lusió poder participar en aquest esdeveniment tan important per a Industrias i per a la ciutat”, ha explicat el jugador en el web del FC Barcelona. Plaza recupera per al derbi Ferrão, Marcenio i Dyego.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)