Handbol

El Bordils apel·la a l’èpica per tombar l’Ikasa (28-27) al Blanc i Verd

L’equip suma el primer triomf de la temporada a casa contra un rival dominava 14-18 i no perdia cap partit des del gener

Tarda màgica la que s’ha viscut aquesta tarda al Blanc i Verd de Bordils. L’equip de Pau Campos no només ha sumat la primera victòria com a local en tota la lliga (28-27) sinó que ho ha fet contra un dels equips més en forma de la divisió de plata, l’Ikasa Madrid, que no perdia des del gener. L’equip, que tampoc ha pogut comptar amb Palahí, el seu referent ofensiu, ha fet un sobreesforç formidable en la segona part per aixecar el partit quan semblava que els visitants el trencaven (14-18). La remuntada s’ha construït des de la defensa amb les aturades també de Mach i Batlle que han permès ràpides transicions que han acabat trencat el rocós equip de Madrid. El gol decisiu l’ha fet Pep Reixach des de l’extrem (28-26). Els visitants posteriorment han tingut un atac per empatar, però la defensa de casa, amb un jugador menys, ha treballat de valent per evitar el gol. Ha quedat només una falta amb el rellotge a zero que el llançador visitant ha enviat directament a la barrera.

L’equip ho ha celebrat de valent sobre la pista amb l’afició a la grada, que per segona vegada ha pogut assistir aquesta temporada a un partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)