Tercer triomf consecutiu

Port Sagunt 27 Fraikin Granollers 29

FERTIBERIA PORT SAGUNT:Franzini, Mirallave (1), Querin (5), Carou, Alegre, Pomeranz (5) i Pozzer (4) –set inicial–; Guitart (p.s.), Gil, Camacho (1), Corzo (4), Aizen (4), Óscar García (1) i Kozina (2).FRAIKIN GRANOLLERS:Sastre, Lancina, Márquez (4), Salinas (10), Martínez, Mamadou (4) i Antonio Garcia (4) –set inicial–; Pérez (5), Valera (2), Aregay i Marc García.PARCIALS CADA CINC MINUTS:2-2, 4-4, 8-5, 10-7, 13-10 i 15-14 (descans) 18-16, 19-19, 23-20, 24-26, 27-27 i 27-29.ÀRBITRES:Iniesta i García. Van excloure Camacho i Pozzer (2), del Port Sagunt, i Aregay, Marc García, Salinas i Sastre, del Granollers.COMENTARI:El Fraikin Granollers va aconseguir la tercera victòria consecutiva en superar el Port Sagunt en els darrers cinc minuts. El partit va ser molt ajustat i fins a la segona meitat els vallesans no es van posar per davant. El Granollers va sumar un triomf important i mira la zona alta de la taula.