Atletisme

Reyes Estévez i Douae Ouboukir, campions de Catalunya de 10.000 m

L’atleta del CA Sant Just enllaça el primer títol català de la temporada d’aire lliure amb els dos de cros

Reyes Estévez i Douae Ouboukir són els vencedors del Campionat de Catalunya de 10.000 m, que s’ha disputat al Camp d’Atletisme Antoni Amorós de Santa Coloma de Gramenet amb 200 participants entre les diverses categories de la cita que obre la temporada d’aire lliure de la Federació Catalana d’Atletisme.

Estévez, que ja va ser tercer en el Campionat de Catalunya de Cros a Santa Cristina d’Aro el mes de febrer ha completat la distància a menys de tres minuts el quilòmetre, amb un temps de 29:35.79. Xavi Badia (AA Xafatolls) i Genís Fernández l’han acompanyat al podi amb uns registres de 30:10 i 30:22.46.

Per a Ouboukir, del Sant Just, aquest és el tercer títol català seguit perquè ja va guanyar el Cros a Santa Cristina i el Cros Curt a Canet de Mar fa tot just una setmana. L’atleta que corre les proves d ecamp a través descalça ha fet 36:50.64. Laura Vílchez ha acabat segona amb 37:17.90 i Laura Cebollada tercera amb 39:17.22.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)