Handbol

Servando Revuelta, escollit president de l’Asobal per unanimitat

David Barrufet i Josep Pujadas són dos dels cincs integrants de la comissió delegada de l’associació

Servando Revuelta, president de la junta gestora des del 16 de setembre de 2020, ha estat escollit com a nou president de l’Asobal en una assemblea general extraordinària convocada de forma telemàtica i amb la participació dels setze clubs socis de l’associació. Agraït per les mostres de suport, Revuelta, provinent del Liberbank Cantàbria Sinfín, ha volgut enviar un missatge d’unitat davant els nous reptes de l’organisme: “Em sento agraït per la confiança que han dipositat en mi els clubs i, a la vegada, sento una gran responsabilitat per la situació sanitària que estem vivint i que, sens dubte, està tenint conseqüències greus en l’economia dels clubs d’Asobal i de la pròpia associació. Crec que el camí ha de ser, inequívocament, el de remar units en la mateixa direcció per afrontar, amb optimisme, un futur ple de reptes. Tenim l’ambició de seguir creixent com a associació amb l’objectiu prioritari d’ampliar la difusió de l’handbol al nostre país.”

D’altra banda, en l’assemblea també s’ha decidit la composició de la comissió delegada de l’Asobal en la qual hi formaran part el mànager de la secció d’handbol del Barça David Barrufet, que ja participava de la comissió gestora, i el president del Fraikin BM Granollers Josep Pujadas. Els altres integrants són Gurutz Aginagalde (Bidasoa Irún), Mario Arranz (Atlético Valladolid) i Cayetano Franco (Ademar Lleó).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)