Halterofília

Marcos Ruiz, bronze en l’europeu de Moscou

Halterofília. L’aixecador de Molins de Rei ha pogut amb els 220 kg en la modalitat de dos temps, que suposen un nou rècord d’Espanya

El català Marcos Ruiz ha aconseguit la medalla de bronze en la modalitat de dos temps de la categoria de -109 kg dels europeus d’halterofília de Moscou després d’establir un nou rècord d’Espanya (220 kg). L’aixecador de Molins de Rei, de 24 anys, ha començat el concurs amb un cinquè lloc en l’arrencada. Ha començat amb 175 kg i ha acabat amb els 180 kg en el segon intent, a cinc del rècord estatal que ell mateix posseeix. En dos temps, en una sèrie sense errades, ha aixecat successivament 201, 215 i 220 kg, amb els quals ha assolit la medalla de bronze i ha millorat per 4 kg l’anterior plusmarca espanyola, que ell mateix havia establert a la Corunya el 14 de novembre de 2020. En el total olímpic, ha ocupat el quart lloc, amb 400 kg, a un del seu rècord espanyol i del tercer graó del podi.

L’ucraïnès Dmytro Chumak, campió d’Europa el 2017 (-94 kg) i 2019 (-102), ha guanyat l’or en el total olímpic, amb 407 kg, i en dos temps, amb 226 kg. En arrencada s’ha imposat l’armeni Simon Martirosyan, dues vegades campió mundial, amb 190 kg, encara que després ha fracassat en dos temps amb tres fiascos en 227 kg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)