Primer triomf del Sarrià en la segona fase, a la pista del líder (17-18)

Pere Arnau amb 11 gols, infal·lible dels 7 metres, clau en l’atac sarrianenc

La Unió Esportiva Sarrià ha guanyat el primer partit de la segona fase, després de dues derrotes, i ho ha fet a la pista del líder, el Trops Màlaga, que no cedia els dos punts com a local des de l’octubre.

L’equip de Salva Puig ha dominat des de l’inici marcant un ritme lent, sense perdre pilotes i sabent aguantar la pressió quan la pilota cremava.

Roc Segarra al minut 2 i al minut 8 a porteria buida per la inferioritat local, és l’autor dels dos primers gols del partit (0-2). El Màlaga ha necessitat 8:23 per superar Aleix Toro per primer cop. Jorge Oliva li ha aturat un penal a Martí Arnau amb 4-5 i tres accions seguides a Roc Segarra. Pere Arnau ha fet el seu segon gol als 7 metres, el quart del seu compte, per establir la màxima (7-10) abans de la mitja part (8-10).

Masmiquel ha tornat situar la màxima en tres (8-11) i Mariscal la recuperava al 9:45 de la segona (10-13, temps mort local). Salva puig també aturava el rellotge amb 12-13 al 13:12. Pere Arnau en el següent atac a una gran aturada de Toro, amb una fuetada marca de la casa mantenia els tres (12-15) amb el seu vuitè gol.

El lateral, quan duia 9 gols, era exclòs a 8:06 amb 15-16 al marcador. El marcador no es movia i era Muñoz al contraatac a menys de 5 minuts el que empatava a 16, abans que Pere Arnau es tornés a mostrar letal als 7 metres (16-17).

Antonio Moreno amb el peu dret li aturava un penal a Armada però el Màlaga agafava el refús i empatava a 17. A 1:15 pel final Salva Puig ha demanat el seu darrer temps mort. Pere Arnau a 48 segons avançava de nou el Sarrià de penal (17-18) i Toro ha aturat el darrer llançament del Màlaga