Tennis

Rublev dona la sorpresa i venç Nadal en els quarts de final de Montecarlo

L’agressiu rus de 23 anys Andrei Rublev (6) ha donat la sorpresa dels quarts de final del Masters 1.000 de Montecarlo superant l’onze cops campió Rafa Nadal per 6-2, 4-6 i 6-2 en dues hores i 32 minuts i jugarà la semifinal contra el noruec de 22 anys Casper Ruud (27è), superior a l’italià Fabio Fognini (15): 6-4 i 6-3. Rublev, entrenat pel benicarlando Fernando Vicente i amb llicència del RCT Barcelona, s’ha afegit avui a la nòmina de figures convidat per l’organització i jugarà la setmana vinent el Barcelona Open Banc Sabadell. En el sorteig del qual demà a les 12 h hi seran els vuit quart-finalistes del torneig monegasc. David Ferrer , el director del torneig, ha reunit quatre jugadors del top 10: Nadal (3), Tsitsipas (5), Rublev (8) i Schwartzman (9).

L’altra semifinal la jugaran el grec Stéfanos Tsitsipas, que va eliminar el malagueny Alejandro Davidovich, que ha fet el torneig de la seva vida per 7-5 i retirada, i el sorprenent anglès Daniel Evans (33è), que després de fer fora Novak Djokovic (1) dijous, ahir va superar el belga David Goffin (11) per 5-7, 6-3 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)