Tennis taula

Dvorak guanya i continua endavant en el preolímpic europeu

La mataronina del Tramuntana Figueras ha superat per un clar 4-0 la belga Marchetti

Gàlia Dvorak ha guanyat el segon partit del seu grup del preolímpic europeu que es disputa a Guimarães (Portugal) i gràcies a la claredat amb que ho ha fet s’ha classificat per la segona fase, el quadre de 24 jugadores. La mataronina del Tramuntana Figueres ha derrotat per 4-0 (11-7, 11-9, 11-3 i 16-14) la belga Nathalie Marchetti. En el partit del matí Gàlia Dvorak havia perdut per 2-4 contra l’ucraïnesa Solomiya Brateyko. Demà s’enfrontaran la belga i l’ucraïnesa i s’acabarà de decidir el grup. Si guanya Solomiya Brateyko la mataronina serà segona de grup i si ho fa Nathalie Marchetti hi haurà triple empat, però el 4-0 que ha aconseguit avui farà que acabi primera del grup.

També s’ha classificat pel quadre gran de la segona fase l’altre jugadora estatal, Maria Xiao que ha guanyat el segon partit pel 4-0 (13-11, 11-5, 11-8 i 11-6) contra la turca Ozge Yilmaz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)