Més esport

Joaquim Rodríguez

Ciclista del Katiuixa

«Quan he caigut he donat l'etapa per perduda»

«Contador també volia guanyar, però jo sabia que era més ràpid i he aprofitat l'ocasió»
«Aquesta etapa la tenia marcada, però també he vingut a destacar en la general»

«Cap al final m'he fotut una bona hòstia, he tingut un petit atac de pànic i he dit al director que fes treballar l'equip perquè no em veia amb forces de lluitar per l'etapa», va explicar Joaquim Rodríguez després d'assaborir el seu primer triomf en el Tour. El de Parets, que ja és el vuitè de la general, també va admetre, amb tot, que aquesta era una de les etapes que havia «marcat amb una creu» abans de la sortida. «He vingut al Tour amb dos objectius, guanyar una etapa i fer un bon paper en la classificació general i ja he aconseguit una de les dues coses», va explicar el català, que és molt optimista de cara al futur ja que creu que s'adaptarà molt més als Pirineus que als Alps, on ja se'l va veure al costat dels millors.

«Avui Alberto volia guanyar però jo sabia que era més ràpid que ell i el que he fet és resistir fins al final per poder esprintar», va comentar el corredor, que va dedicar el triomf a la seva família. L'optimisme es reflectia a la cara del ciclista, que aquesta temporada ja ha obtingut quatre victòries. «M'he vist –hi va afegir– al costat de Contador i això és un molt bon senyal de cara a les properes etapes.»

Rodríguez, medalla de bronze en l'últim campionat del món, va guanyar, abans d'arribar el Tour, la Volta a Catalunya, el Gran Premi Miguel Indurain i una etapa a la volta al País Basc. Va renovar, a més, dos anys per al Katiuixa.


L'ARRIBADA


El TOUR

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)