Handbol

Sergi Mach jugarà al Conca la temporada que ve

El central del Ciudad Real és el màxim golejador del grup d’ascens de la divisió d’honor plata amb 40 gols en 5 partits

Sergi Mach (Sant Julià de Ramis, 1997) debutarà a l’Asobal el curs que ve amb el Conca, que aquesta setmana n’ha anunciat el fitxatge. El central compleix aquest curs el seu segon any a l’Alarcos Ciudad Real, que aquest diumenge al migdia juga a Sant Joan Despí contra el Barça B i que ja no té opcions de pujar.

Mach és el màxim golejador del grup d’ascens de la divisió d’honor plata amb 40 gols en 5 partits. El central va debutar a la categoria amb el Bordils, amb qui jugava des de cadet, però el 2020 no va poder jugar al Blanc i Verd com a visitant perquè la visita del Ciudad Real era el primer cap de setmana de la quarantena –en un primer moment es van ajornar les dues primeres jornades i després es va donar la lliga per acabada.

El central s’afegeix a la nòmina de jugadors que han passat pel Bordils a Plata i que arriben a l’Asobal. Marc Canyigueral (Aranda un any i Conca dos), Eduard Nonó (Bidasoa) i Jordi González –porter del Barça B que aquest curs ha debutat també a la Lliga de Campions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)