Tennis

La blanenca Bassols venç Custic i ja és als quarts de l’ITF Solgironès

La blanenca Marina Bassols (325a de la WTA) ha seguit constatant avui el seu gran estat de forma i s’ha plantat als quarts de final de l’ITF Solgironès, torneig de la categoria W60 que es juga al CT La Bisbal. Bassols ha superat a la canària i companya de dobles Marta Custic per 6-3 i 6-4 en una hora i 54 minuts i se les haurà amb la cap de cartell Arantxa Rus (1). L’holandesa no ha tingut contemplacions amb la sèrbia Natalija Kostic i s’ha imposat per un clar 6-2 i 6-2 en una hora i 32 minuts.

Bassols ha resolt el primer acte aprofitant les 3 pilotes de trencament que ha tingut i ha minimitzat l’efecte de les dues pèrdues. Custic ha reaccionat en el segon acte: 0-3 amb un break amunt. Però la selvatana ha sabut serrar les dents i ha certificat la victòria, acreditant una millor percentatge tant de punts guanyats al servei com en les restades.

De bon matí, la croata de 30 anys Tereza Mrdeza (232a) ha donat la primera sorpresa del dia fent fora l’eslovaca Viktoria Kuzmova (3) per un doble 6-2. També ha quedat eliminada la basca Lara Arruabarrena, que ha perdut contra la russa Irina Khromatxeva per 1-6, 6-3 i 6-3. La seva rival serà la belga Minen Greet (7), que ha eliminat la suïssa Simona Waltert per 6-3, 4-6 i 6-4 en dues hores i 35 minuts. També s’ha plantat als quarts la italiana de 24 procedent de la prèvia Jessica Pieri, la botxina dimarts de la hongaresa Timea Babos (4). S’ha desfet de la ucraïnesa Katerina Kozlova per 6-0, 3-6 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)