Futbol sala

Pas de gegant de l’Industrias Santa Coloma per ser al ‘play-off’

El 4-3 sobre el Valdepeñas fa que els colomencs depenguin d’ells mateixos

L’Industrias Santa Coloma ha sumat el tercer triomf seguit a casa amb el Valdepeñas (4-3) i depèn d’ell mateix per mantenir-se en els llocs de play-off, abans de visitar el Saragossa i rebre l’Osasuna.

David Álvarez ha avançat el conjunt local al minut 13 amb un xut des dels 10 metres, després d’una falta a Bermusell. Matheus Preá ha empatat de seguida pel Valdepeñas i, Uri Santos, tornava a posar per davant els colomencs al minut 16. Els visitants reaccionaven de nou amb l’empat, ara de Nano després d’un error de Borja Puerta.

Els locals han protestat molt un gol de Sepe que no ha pujat al marcador al cinc de la segona, però encara amb el Pavelló Nou encès, Bruno Petry feia el 3-2 en un altre molt bon contraatac colomenc. Borja amb tres aturades seguides mantenia la porteria a zero a la segona meitat. Edu amb una doble aturada en una falta local a menys de nou minuts impedia el gol dels blancs.

Sepe a tres minuts per acabar i quan el Valdepeñas feia lluir Borja, ha pogut fer el 4-2 assistit per Drahovsky. Els visitants han apostat pel porter jugador després de temps mort i Catela ha marcat el 4-3 al darrer minut. Uri Santos ha estat a punt de fer-se l’empat a 4 en pròpia porteria i, després, Borja ha fet una nova aturada.