Natació

Núria Marquès continua regnant en els 100 m esquena S9 en l’europeu

Toni Ponce afageix una nova medalla a la seva col·lecció i ja en té sis

Núria Marquès continua amb el seu domini en els 100 m esquena S9 i ha guanyat un nou títol en el campionat d’Europa de natació paralimpica que s’està disputant a Funchal, Madeira (Portugal). La nedadora de Castellví de Rosanes, que és la campiona mundial de la distància, s’ha imposat amb 1:10.69 i ha revalidat els títols que va guanyar els anys 2016 i 2018 en la mateixa prova. Aquesta és la seva cinquena medalla del campionat i la primera d’or individual.

Toni Ponce continua sense baixar del podi, i amb la plata en els 200 m lliure S5 ja te sis medalles. El vilafranquí ha ocupat el segon lloc amb 2:35.99. La sabadellenca Marian Polo ha format part de l’equip estatal que ha guanyat la medalla de plata en el relleu 4x100 m lliure mixt 49 punts juntament amb el madrileny José Ramon Cantero, el navarrès Iván Salguero i l’aragonesa María Delgado. El barceloní David Levecq ha ocupat la sisena posició en els 100 m lliures S10 amb 55.55.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)