Natació

Africa Zamorano entra en la semifinal dels 200 m esquena de l’europeu

Alba Guillamon, Jessica Vall i Mario Mollà han quedat lluny dels setze millors en les seves proves

Africa Zamorano s’ha classificat per la semifinal dels 200 m esquena al ser tercera de la seva sèrie amb un temps de 2:11.98, en l’europeu que s’està disputant a Budapest. La nedadora del CN Sant Andreu ha passat amb el vuitè millor temps de les setze semifinalistes i aquesta tarda lluitarà per una plaça en la final. La resta de catalans que ha participat en la jornada matinal no han pogut estar entre els setze millors.

Mario Mollà (CN Terrassa) ha sigut el 39è amb 23.15 en els 50 m lliure, mentre que Alba Guillamon (CN Sant Andreu) ha acabat la 40a en els 50 m papallona amb 27.62. Jessica Vall ha disputat els 50 m braça i ha fet el 31è millor registre amb 32.05. En aquesta prova l’italiana Benedetta Pilato ha batut el rècord mundial júnior amb 29.50 que ella mateixa tenia amb 29.61. En els 100 m papallona el madrileny Alberto Lozano (CE Mediterrani) ha acabat 26è amb 52.61.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)