Tennis

Primer títol WTA de Badosa

Tennis. L’empordanesa ha guanyat la final del 250 de Sèrbia contra la croata Ana Konjuh per 6-2, 2-0 i retirada per lesió

En la seva primera final en un torneig WTA, Paula Badosa va guanyar el seu primer títol. La jugadora de Begur es va imposar en el 250 de Sèrbia superant en la final la croata Ana Konjuh per 6-2, 2-0 i retirada per lesió. La setmana de l’empordanesa, quarta favorita i 44 del rànquing WTA, sobre la terra batuda de Belgrad va ser impressionant, ja que va ser superior a les seves rivals i no va cedir ni un set.

Paula Badosa va iniciar molt bé la final i es va avançar amb un 3-0 amb dos trencaments de servei de la seva rival. Tot i que la croata en va recuperar un, l’empordanesa va tornar a fer un break (4-1) i es va imposar per 6-2 en el primer set. En el segon Paula Badosa va fer un nou break en el primer joc i, després de guanyar el segon, Anna Konjuh (188a WTA) va dir que no podia seguir jugant i es va retirar.

Les dues jugadores van tenir una jornada molt intensa, ja que al matí van disputar les semifinals. Paula Badosa va guanyar la búlgara Tomova, per 6-1 i 6-2, i Ana Konjuh es va imposar amb més problemes a la colombiana Osorio, per 7-6 (6) i 7-6 (4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)