Handbol

El Blanc i Verd diu adeu a la Plata amb triomf del Bordils (37-33)

El Bordils ha guanyat el seu darrer partit al Blanc i Verd a la divisió d’honor plata, després de vuit temporades a la categoria, motiu pel qual l’equip ha jugat amb una samarreta commemorativa.

El Zamora, que va pujar a Plata en la mateixa fase d’ascens a Sòria el 2013 –ha jugat en dues etapes a l’Asobal entremig– i que ja va ser l’equip contra el qual es va acomiadar Pau Campos com a tècnic fa quatre temporades, s’ha avançat 0-2 a l’inici però el Bordils ha reaccionat i, després de capgirar el marcador, un 3-0 en una superioritat permetia arribar a la màxima de (14-10). Els castellans, per això, han lligat un 1-4 abans de la mitja part.

La segona meitat s’ha convertit en un espectacle ofensiu i després d’un intercanvi constant de gols entre Adrià Batlle i Arnau Palahí la diferència s’ha disparat pels bordilencs a deu minuts pel final (31-27) i s’ha mantingut malgrat la defensa a tota la pista dels castellans, que no ha impedit l’afició del Blanc i Verd ovacionar sense parar el seu equip tal com ha passat aquests vuit anys a la categoria en tots i cadascun dels partits en què hi ha hagut públic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)