Futbol sala

L’Industrias fa un pas enrere en la lluita pel “play-off” a Saragossa (5-2)

L’equip ja no depèn d’ell mateix després d’un partit que se li escapa de les mans en la segona part

L’Industrias no dependrà d’ell mateix en l’última jornada de la fase regular per jugar el play-off després de la derrota d’aquest vespre a la pista del Saragossa (5-2), que l’avança en la taula i ara és vuitè. Res feia pensar en la primera part amb un desenllaç com aquest. L’equip ha controlat el partit i David Álvarez i Drahovsky han concretat dues de les ocasions per anar al vestidor amb avantatge (0-2). Tot ha canviat en la segona part, sobretot amb l’aparició de Luka, que ha igualat el partit. L’Industrias, amb tot, ha continuant manant sobre la pista fins que un error de marcatge ha permès Alonso fer el 3-2 a cinc minuts del final. Javi Rodríguez ha apostat pel porter jugador però la defensa local no només ha estat brillant sinó que ha clavat tres gols pràcticament des de la seva pròpia pista.