Tennis

Nadal i Djokovic, en la mateixa part del quadre a Roland Garros

El mallorquí (3) i el serbi (1) es podrien trobar en unes hipotètiques semifinals a París

Rafa Nadal (3) i Novak Djokovic (1) no podran reviure la final de Roland Garros de l’octubre de l’any passat, ja que el sorteig els ha situat en la mateixa part del quadre i per tant es podrien veure les cares en un hipotètica semifinal. Roger Federer (8) també transitarà per aquesta part del quadre i es podria creuar amb el tennista serbi en els quarts de final. Nadal, que aspira a conquerir el seu catorzè títol a Roland Garros, el vint-i-unè de Grand Slam, s’estrenarà contra l’australià Alexei Popyrin, de 21 anys i 61è de l’ATP. El mataroní Albert Ramos, l’únic català en el quadre masculí, no tindrà un debut gens fàcil, ja que se les heurà amb el francès Gael Monfils, el 14è cap de sèrie.

Badosa contra la danesa Clara Tauson

Pel que fa al quadre femení, l’empordanesa Paula Badosa s’estrenarà contra la danesa Clara Tauson i en la segona eliminatòria es podria trobar amb la bielorussa Victoria Azarenka (15), que debuta contra Svetlana Kuznetsova. Carla Suárez, amb el rànquing protegit, ha quedat emparellada amb la nord-americana Sloane Stephens. La primera cap de sèrie i vencedora el 2019, l’australiana Ashleigh Barty, començarà el torneig contra la nord-americana Bernarda Pera. Per aquesta mateixa part del quadre, també transitarà la vencedora del 2020, la polonesa Iga Swiatek (8), que s’estrena contra l’eslovena Kaja Juvan i que es creuar amb Barty en les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)