Tennis taula

El Vic, el Reus i el Borges jugaran el ‘play-off’ pel títol

La fase regular ha acabat i els campions de les superdivisions femenina i masculina es decidiran el 12 i 13 de juny a Antequera

El Girbau Vic, el Reus Ganxets Miró, de la superdivisió femenina i l’Asisa Borges Vall de la superdivisió masculina lluitaran pel títol en el play-off de la màxima categoria que es disputarà el 12 i 13 de juny a Antequera. El Balaguer Piera Ecoceràmica en la categoria femenina i el CER l’Escala en la masculina disputaran el play-off per evitar el descens.

La fase regular de la màxima categoria ha acabat aquest cap de setmana i el Girbau Vic ha ocupat el primer lloc del grup 2 i el Reus Ganxets Miró el segon amb el mateixos punts. Tots dos han guanyat 5 partits, n’han empatat 2 i n’han perdut dos. En els seus duels particulars van empatar a Vic (3-3), i les osonenques van guanyar (0-4) a Reus. Tots dos han aconseguit la classificació per disputar la competició europea la propera temporada. El Balaguer Piera Ecoceràmica ha ocupat el cinquè lloc en el grup 1 amb 3 victòries, 1 empat i 6 derrotes, i jugarà per evitar baixar de categoria.

En la competició masculina l’Asisa Borges Vall ha finalitzat en la segona posició del grup 2 empatat a 18 punts amb l’Arteal Santiago. El conjunt gallec ha acabat amb 7 victòries, 4 empats i 1 derrota i el català amb 9 victòries, 0 empats i 3 derrotes. Cada equip va guanyar el seu duel particular per 4-1. El conjunt de les Garrigues s’ha classificat per jugar a Europa el proper curs. El CER l’Escala ha acabat la fase regular de la lliga en la cinquena posició del grup 1, amb 10 punts amb 4 victòries, 2 empats i 6 derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)