Més esport

GOLF

REALE OPEN DE CATALUNYA

Quatre gironins en el Raimat

Els quatre millors golfistes de la demarcació actualment participaran en el màxim torneig actual que es farà al llarg del 2010 a Catalunya, el Reale Open de Catalunya, una cita anual en què estan cridats a participar-hi els principals golfistes catalans. Estaran a la sortida del Raimat Golf Club 114 professionals i sis amateurs, 25 dels quals són catalans. L'objectiu inicial serà superar les dues primeres jornades (18 forats cada dia) i poder continuar en el torneig, privilegi que tindran els 45 millors divendres, al final de la jornada. L'any passat el Reale Open de Catalunya es va disputar al Golf Girona. Aquest any es mantindrà la dotació en premis que serà globalment de 96.000 euros, 14.000 dels quals seran per al vencedor. Entre els participants destaquen Álvaro Salto, recent vencedor del Peugeot Club de Campo, Juan Antonio Bragulat –una de les revelacions d'aquest any en l'Alps Tour hi ha guanyat dos tornejos– i el jugador del Circuit Europeu Santiago Luna. El jugador de Fontanilles Pol Bech ha guanyat dos cops el torneig els anys 2007 i 2008.

Per la seva banda, el retorn de Jordi Garcia Pinto és molt esperançadora. Va debutar en el Challenge Tour de la Gomera amb molt bones sensacions, que encara va millorar posteriorment a Lió, on va fer la seva millor actuació en un torneig d'aquest nivell amb una 22a posició. Seran també al Raimat Golf Club de Lleida el jove escalenc Yvan Arquillo, amb un peu i mig en el professionalisme i també el palafrugellenc Pepe Romero, en molt bona línia darrerament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)