Més esport

GOLF

REALE OPEN CATALUNYA

Garcia Pinto i Romero passen el tall

Jordi Garcia Pinto va caure fins a la desena posició del Reale Open de Catalunya després de finalitzar la segona jornada amb 72 cops, els mateixos que el par del camp. El de Canet d'Adri havia fet el primer recorregut amb un -6 (66 cops) i s'havia situat a només un cop del líder. Malgrat la davallada, Garcia Pinto va acabar en la desena posició i va passar el tall dels 45 millors jugadors, que tenen dret a continuar la competició avui. La seva targeta total és de 138 cops, 5 més que el nou líder, Pablo Herrería (133 cops, -11 sota par).

També va passar el tall Pepe Romero, que va millorar l'actuació del primer dia en dos cops (70) i n'acumula un total de 142 (-2 sota par) a la 21a posició. Els que no es van classificar van ser Pol Bech i Yvan Arquillo, que s'acomiaden del torneig en la 87a i 89a posició, respectivament, amb 151 (7 sobre par) i 152 (8 sobre par) cops. Bech havia guanyat dues vegades aquesta competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)