Tennis

Paula Badosa jugarà contra Aliona Bolsova a Wimbledon

El sorteig ha estat capriciós i les dues jugadores catalanes del quadre s’enfrontaran en la primera eliminatòria del torneig de Wimbledon que comença dilluns. Paula Badosa (30) se les haurà amb la també empordanesa Aliona Bolsova (110a) en un duel cogeneracional. La vencedora s’enfrontarà o bé amb la kazakh Yulia Putintseva o amb una jugadora encara no determinada de la qualificació.

La canària Carla Suárez, per la seva banda, jugarà contra l’australiana i número 1 del món Ashleigh Barty (1), mentre que Garbiñe Muguruza (11), campiona el 2017 i finalista el 2015, s’enfrontarà a la francesa Fiona Ferro. Barty va pel mateix cantó del quadre que Elina Svitolina (3). Les altres hipotètiques semifinals les jugarien Sofia Kenin (4) i Aryna Sabalenka (2). La darrera campiona, la romanesa Simona Halep, que es va imposar el 2019, no s’ha recuperat de la lesió al bessó que va patir a Roma i no jugarà el torneig.

En el quadre masculí, el serbi Novak Djokovic i el suís Roger Federer s’evitaran fins a una hipotètica final. Els dos finalistes de l’última edició, que va coronar Djokovic amb el seu cinquè Wimbledon, van quedar enquadrats en parts oposades del quadre, i només podran mesurar-se a la final de l torneig que arrenca dilluns vinent.

Djokovic, que busca igualar el rècord de 20 Grand Slam en possessió de Federer i de Rafael Nadal –que no ha anat a Wimbledon–, s’enfrontarà en la primera eliminatòria al convidat local Jack Draper, finalista de l’edició júnior el 2018, mentre que Federer començarà la recerca del novè títol contra el francès Adrian Mannarino, al qual domina per 6-0 el cara a cara. El mataroní Albert Ramos (40è), debutarà contra l’italià Fabio Fognini (31è), un rival prou dur. Medvédev, segon cap de sèrie de l’torneig, debutarà contra l’alemany Jan-Lennard Struff, que el va derrotar fa pocs dies a Halle, mentre que Zverev arrencarà contra l’holandès Tallon Griekspoor; Tsitsipas, contra el nord-americà Frances Tiafoe; i Rublev contra l’argentí Federico Delbonis. A més, Andy Murray, convidat per l’organització i que no competeix en individuals a Wimbledon des 2017, debutarà contra el georgià Nikoloz Basilaxvili.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)