Més esport

preguntes

JORDI BASTÉ

Torna el futbol

1.

SABÍEU
que el traspàs de Rafa Márquez al futbol nord-americà és imminent? Sabíeu també que demà hi ha a Amsterdam l'homenatge a Gio van Bronckhorst, que ha decidit retirar-se i que, tot i haver convidat Carles Puyol a ser-hi, finalment el capità del Barça no hi anirà?

2.

NO COMENÇA
a ser delirant, surrealista i molt preocupant el que està passant amb aquest pop que el van batejar com a Paul? És normal que els mitjans donin cobertura mediàtica a l'alcalde d'un poble gallec que ha nomenat l'animal fill predilecte de la localitat? No és patètic que a la Xina estiguin rodant un film sobre el pop? Ens estem tornant bojos?

3.

US HEU FIXAT
que l'objectiu de la premsa del cor aquests dies són els jugadors de la selecció espanyola de futbol? Veieu que la victòria en el mundial de Sud-àfrica ha portat un seguiment dels futbolistes de la selecció de Del Bosque? De moment ja hem vist Puyol, Piqué, Iniesta, Xabi Alonso, Villa, Sergio Ramos, Pedro i Fernando Torres amb banyador, al marge dels grans objectius dels grans angulars dels paparazzi, que són Iker Casillas i Sara Carbonero.

4.

NO ÉS
magnífic que avui ja puguem veure el primer partit de la pretemporada 2010/11, que jugaran el Palamós i l'Espanyol a les set de la tarda? No és genial que la setmana que ve tinguem el primer del Barça, que jugarà a Oslo contra un equip anomenat Valerenge? No us fa la sensació que ja tocava i que han estat unes vacances de clubs que s'han fet llarguíssimes?

5.

PER QUÈ
no ens diuen quins són els condicionants que hi ha en el sorteig del calendari de la lliga de futbol? És casualitat que es torni a jugar un Barça-Real Madrid al novembre? No seria just que ens expliquessin totes les variables necessàries per quadrar el calendari?

6.

SABÍEU
que David Villa ja ha trobat pis a Barcelona per viure-hi amb la seva dona i les dues criatures que té? Sabeu que li ha costat molt veure pisos i que al final, gràcies a uns amics de Barcelona, ja ha trobat el que volia? Sabíeu que en un restaurant japonès de la part alta de Barcelona, quan Xavi va anar fa uns dies a sopar, els comensals que hi havia van aplaudir el jugador quan va entrar per la porta?

7.

NO ÉS
de club amb problemes econòmics greus el fet de deixar escapar José Callejón perquè se'n vagi a jugar al Getafe??? No creieu que seria lògic que marxés a qualsevol club capdavanter d'Europa però no a un equip que està clarament per sota de l'Espanyol en la lliga?

8.

RECTIFICAR
és de savis? No. És de gent equivocada. Per tant, assumeixo l'error, demano disculpes i, segons em fan arribar des del departament de comunicació del Barça, el director general sí que ha fet públic el seu sou a través del president Rosell: 400.000 euros més variables i possibles variables d'uns 200.000 euros més. És a dir, a tot estirar, 600.000 euros.

9.

ALGÚ ENTÉN
com és possible que la marxa de Raúl del Real Madrid sigui tan silenciosa sent un futbolista que ha estat un dels més importants de la història del madridisme? Com és possible que encara tingui esma de jugar en la lliga alemanya i en un equip com el Schalke 04? No seria més digne retirar-se després de tota una vida al Madrid?

10.

PUC
escriure que em vaig sentir estafat pel final d'etapa del Tour de França de dijous al Tormalet, que va semblar escrit per l'autor d'Els ponts de Madison County? Calia aquest final ensucrat en el dia més important de tots els anys d'un esport ja prou castigat com és el ciclisme?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)