Handbol

Salva Puig torna a casa amb el repte de fer créixer el KH-7 BM Granollers

La temporada vinent ocuparà la banqueta de l’equip de divisió d’honor femenina en substitució de Robert Cuesta

Salva Puig (Montcada i Reixac, 1979) ha estat presentat aquesta tarda com a nou entrenador del KH-7 BM Granollers per al curs vinent, acompanyat pel president del club Josep Pujadas. Les primeres paraules de l’exjugador internacional han estat d’agraïment i reconeixement: “Vull agrair la confiança per la possibilitat de tornar a la que sempre ha estat casa meva i també fer un reconeixement per la feina encomiable que ha fet aquests últims anys en Robert Cuesta.” I ha afegit: “Ja tinc ganes de conèixer les jugadores, de posar-me a treballar i de retrobar-me amb el màxim de públic possible. Després la feina dirà fins on podem arribar perquè hi ha molts factors a tenir en compte.”

Puig considera que la plantilla ja està feta i no amaga que donarà oportunitats a les jugadores que venen per darrera, tot recordant que ell va debutar en el primer equip, de la mà de Manolo Montoya, amb només 16 anys. Per al nou tècnic, que té un bagatge de cinc temporades entre la UE d’Handbol Calella i la UE Sarrià, serà la seva primera experiència al comandament d’un equip femení. En aquest sentit, ha comentat: “L’handbol és handbol. Les noies en l’àmbit tàctic i físic han tingut una millora i un desenvolupament important en els últims anys, però tècnicament ja han sigut sempre bones i en alguns aspectes millors que els nois. Segur que hi ha matisos diferents, però continua sent handbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)