Tennis taula

Roc Gibert en benjamins, Sílvia Coll en infantils i Joan Masip en sub-23 guanyen l’estatal

Els catalans també s’han emportat dues medalles de plata i dues de bronze

Roc Gibert (Els Amics Terrassa) en la categoria benjamí, Sílvia Coll (Girbau Vic) en la infantil i Joan Masip (Asisa Borges Vall) en la sub-23 han guanyat la prova individual de les seves edats en el campionat d’Espanya que s’ha fet a Antequera.

En la categoria benjamí masculina Roc Gibert ha derrotat en la final a Oriol Martínez (San Cugat) per 3-1. En la femenina Renata Shypsha (Reus Ganxets Miró) ha perdut la final contra Jiqi Gijo (Club del Mar) per 1-3, i s’ha emportat la medalla de plata.

Sílvia Coll ha estat la campiona de la categoria infantil femenina en superar en la final a Maria Berzosa (Burgos) per 4-1. Mariona Munné (Sant Cugat) ha acabat tercera al perdre en la semifinal contra Maria Berzosa per 0-4.

Joan Masip ha estat el millor en sub-23 masculí al superar amb comoditat en la final per 4-0 a Juan Pérez (Linares). Una de les dues medalles de bronze ha sigut per Albert Vilardell (Asisa Borges Vall) que ha perdut en la semifinal contra Juan Pérez per 0-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)